%100 Güvenli Alışveriş
Tükendi

CORSAIR Carbide SPEC-ALPHA CC-9011085 Red , KASA (PSU Yok)

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-ALPHA MidT ATX OYUNCU KASASI

CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-ALPHA MİDT ATX OYUNCU KASASI

CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-ALPHA OYUNCU KASASI 

Modern şık görünümü ile SPEC-ALPHA göz kamaştırıcı kasadır. Ama şık ve modern tasarımının yanında SPEC-ALPHA, Usb 3.0 desteği, SSD desteği ve hız ayarı yapabiliceğiniz dahili 3 adet 120mm fanı ile son teknoloji çözümler sunar. Geniş depolama alanı ve akıllı çözümleri ile son teknoloji yüksek performanslı sistemler kurabilir geniş pencereli yan panaeli ile sisteminizin görselliğini sergileyebilirsiniz. SPEC-ALPHA sadece şık kasa değil- aynı zamanda tam bir oyun canavarıdır.

 

Oyun Tutkunları İçin Agresif Tasarım


Oyun tutkunları için özel tasarlanmış Corsair Spec Alpha kasa, keskin hatları ile şık agresif görünüm sunar. Son teknoloji bileşenleri destekleyen geniş montaj alanı ve üstün soğutma desteği ile güçlü sistemler kurabilir. Altta bulunan ayak standları kasanın içindeki hava akımını arttırırken şeffaf pencereli yan panel ile sisteminizin gücünü ve güzelliğini sergileyebilirsiniz.

Kolay Ulaşılabilir I/O Paneli


İhtiyaç duyduğunuzda en hızlı şekilde kolayca ulaşmanız için ön panelin üst kısmında bulunuan I/O panelinde süper hızlı data transferi için USB 3.0 portu ,HD mikrofon ve kulaklık jakı ve 3-kademeli fan hız ayar düğmesi mevcuttur.

Soğuk Kalın


İki tane ön panelde LED fan ve arkada bir tane olmak üzere dahili 3 adet 120mm fan ve 3-kademeli fan hız ayarı ile mükemmel soğutma.

Son Teknoloji Sistem için Herşey Hazır


ATX anakartlardan 380 mm uzunluğundaki son teknoloji grafik kartlarına 240mm radyatör sıvı soğutma sistemi dahil olmak üzere son teknoloji çözümlere desteği mevcuttur. Spec-Alpha kasa, kullanıcıların sistem yükseltmeleri, güçlü oyun sistemleri ve overclock işlemleri için uygundur. En önemlisi, tüm durumlarda üstün soğutma verimliliği sağlar. Kolay montaj özellikleri ile kolayca sisteminiz kurabilir ve kablo delikleri ile dağınık kablo görüntüsünden kurtulabilirsiniz.

Kasa TipiMIDI TOWER
Kasa FormATX
Güç KaynağıYOK
PencereVAR
İletişim Formu
Toplam 1 oy, ortalama 5.00
Toplam 1 oy, ortalama 5.00
Toplam 1 oy, ortalama 5.00
Toplam 1 oy, ortalama 5.00
Ürün Hakkında Yapılan Yorumlar 1
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız!

Kaya Berke Günaydın 28 Mayıs 2020 Perşembe 14:18

Yanlış kargo seçeneğini seçtiğimi fark ettiğimde hemen iletişime geçtim ve düzelttirdim gerçekten çok hızlı geldi ve çok ilgiliydiler.Kasa hakkında da fotoğraflardan bile güzel diyebilirimCevap Yaz
Lütfen ürün için puan veriniz
Ürün detayları yeterli mi?
Ürün paketlemesi özenli mi?
İletişimden memnun musunuz?