%100 Güvenli Alışveriş
Tükendi

INTEL i9-13900 24 Core, 2.00Ghz, 36Mb, 65W, LGA1700, 13.Nesil, BOX, (Grafik Kart VAR, Fan VAR)

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Yorum yapılmamış.

Intel Core i9 13900 inceleme

Parmak Uçlarınızda Daha Fazla Performans

Yeni 13. Nesil Intel® Core™ işlemcimiz yalnızca bir çip değil, herkesin her şeye sahip olabileceği ve her role bürünebileceği bir çoklu evrendir.

Aynı anda liderlik basamaklarını tırmanın, dünyalar oluşturun ve zorlu hesapların üstesinden gelin. 13. Nesil Intel işlemcilerle, yaptığınız her şey için yeni nesil performans elde edin.

Bugüne Kadar Geliştirdiğimiz En Hızlı Çip ile Daha Fazlasını Başarın

Performans Hibrit Mimarisini Geliştirme : 13. Nesil Intel Core® işlemciler, Intel® Thread Director ile akıllı bir şekilde yönlendirilen iş yükleri ile birlikte,1 sekiz adede kadar Performance-core (P-core) ve onaltı adede kadar Efficient-core (E-core) sayesinde performans hibrit mimarisini geliştiriyor.

Modern Oyun Deneyimi İçin Tasarlandı : En yeni oyunları oynamanın yanında diğer iş yüklerinin de üstesinden gelebilecek özelliklere sahip olmak isteyen oyuncular için tasarlanmıştır. Yeni 13. Nesil Intel Core işlemcili bilgisayarlar, hepsini mümkün kılıyor.

Üstün Yaratıcılık Deneyimi : 13. Nesil Intel® Core™ işlemci ailesi daha hızlı P-core ve daha fazla E-core çekirdekleri ile DDR4/DDR5 ve PCIe 4.0/5.0 desteği sunar. Bu sayede çoklu görev yürütme ve yapılandırılabilirlik için seçenekler sunan bir platform sağlar.

Günlük İşleriniz İçin Özelleştirin : 13. Nesil Intel® Core™ işlemciler, performans özelleştirmelerinde en iyisi için yüksek derecede esnek mimari ve sektör lideri araçlar sunar.

Oyununuza Level Atlatın ve Zirvenin Ötesine Geçin

Modern oyun, canlı yayın ve kayıt için tasarlanan, sekiz adede kadar Performance-core ve 16 adede kadar Efficient-core çekirdeğine sahip Intel performans hibrit mimarisi,1 tümünü mümkün kılıyor.

Kolay Çoklu Görev Yürütme

Ne tür bir içerik üreticisi olursanız olun, üstün performansı ile canlı yayın yapmanıza, internette gezinmenize, düzenleme yapmanıza, video sohbetlerinize ve işinizi görmenize olanak tanır. Kemerlerinizi bağlayın; çünkü çoklu görev yürütmek 13. Nesil Intel Core işlemciler sayesinde sizi yavaşlatmaz.

Sektörde Lider Hız Aşırtma

Yeni başlayanlardan uzmanlara kadar tüm seviyeler için harika bir hız aşırtma deneyimi. Çarpan kilitsiz bir Intel Core işlemci ile birlikte kullanılan Intel® Extreme Tuning Utility, hız aşırtma işlemini basit bir hale getirir.

 

Fiziksel Çekirdek24 Çekirdek
İşlemci Hızı2,0 GHZ
İşlemci TeknolojisiCORE I9
Ön Bellek36 MB
Soket Yapısı1700 PIN
İletişim Formu
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Bu ürün Ürün Hakkında Henüz Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız!