%100 Güvenli Alışveriş
Tükendi

LOGITECH 910-006559, MX MASTER 3S, Siyah, Bluetooth, 8000dpi, Lazer, 7 Tuşlu, USB-C den şarj edilebilir, Mouse

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Yorum yapılmamış.

Logitech MX Master 3S Kablosuz Mouse Siyah

BİR İKON. USTALIKLA YENİDEN TASARLANDI.

Yeniden tasarlanmış ikonik bir mouse olan MX Master 3S ile tanışın.Sessiz Tıklama özelliği ve 8.000 DPI cam en az 4 mm cam kalınlığı üzerinde izleme sensörü sayesinde daha fazla hassasiyet, dokunsallık ve performans ile iş akışınızın her anını hissedin.

 

HİSSEDERSİNİZ AMA SESİNİ PEK DUYMAZSINIZ

Daha az gürültülü ancak birebir aynı tıklama hissiyatına sahip Sessiz Tıklama özelliği ile tasarlayın, üretin ve gerçekleştirin. Sessiz Tıklama, %90 daha az tıklama sesiyle13MX Master 3 ile karşılaştırıldığında MX Master 3S, 1 m’de ölçüldüğünde sol ve sağ tıklamada %90 daha az Ses Gücü Seviyesi’ne sahiptir. tatmin edici, yumuşak bir dokunsal geri bildirim sağlar.

Bu özelliğe son derece sessiz MagSpeed elektromanyetik kaydırma tekerleği eklendiğinde, hiçbir dikkat dağınıklığı olmadan yüksek performanslı bir deneyime sahip olursunuz.

 

8K DPI İLE HER YÜZEYDE İZLEME

MX Master 3S, yeni nesil hassasiyete ve duyarlılığa sahip en hassas sensörümüz ile donatılmıştır.

8.000 DPI optik sensör, .cam en az 4 mm cam kalınlığı dâhil neredeyse her yerde izleme olanağı sunar. Logi Options+15Windows ve macOS için kullanılabilen Logi Options+ yazılımı gerekir üzerinde izleme hassasiyetinizi ayarlayabilir ve iş akışınız ve monitör çözünürlüğünüz için doğru seviyeyi belirleyebilirsiniz.

 

SANİYEDE 1.000 SATIR KAYDIRMA

MagSpeed elektromanyetik kaydırma, tek bir pikselde duracak kadar hassas ve bir saniyede 1.000 satır kaydıracak kadar hızlıdır. Ayrıca neredeyse sessizdir.

Tekerleğin makine ile işlenen çeliği üstün dokunsallık ve ideal bir ağırlık sunarak hissettiğiniz ancak duymadığınız dinamik bir eylemsizlik sağlar.

 

İŞ AKIŞINIZI GELİŞTİRİN

Cihazlar ve işletim sistemleri arasında çalışın ve Logi Options+18Windows ve macOS için kullanılabilen Logi Options+ yazılımı gerekir üzerinde özel tuşları özelleştirin, uygulamaya özgü özelleştirmeler yapın, iş akışınızın neredeyse her eylemini optimize edin ve izleme hızını ayarlayın.

 

SAYISIZ ÖZELLEŞTİRME SEÇENEĞİ

MX Master 3S, neredeyse kullandığınız tüm uygulamalarda tamamen özelleştirilebilir.

Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari, Zoom ile Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint ve Edge gibi en sevdiğiniz uygulamalar için optimize edilmiş önceden tanımlı özelleştirmeler ile daha hızlı çalışacaksınız.

 

SORUNSUZ ŞEKİLDE ÇALIŞIN

Logi Options+, imlecinizi ekranın kenarına getirerek bilgisayarlar arasında geçiş yapmanızı sağlar. MX klavyeniz, MX Master 3S cihazınızı takip eder ve Windows ile macOS arasında iş akışı geçişine olanak tanır.

Bilgisayarlar arasında zahmetsizce yazı, resim ve dosya aktarımı yapın; tek yapmanız gereken birinden kopyalayıp diğerine yapıştırmaktır.

 

ELE UYGUN TASARIMLA GÜN BOYU KONFOR.

Avucunuzu ve parmaklarınızı desteklemek için tasarlanan ergonomik silüet ile konforlu şekilde çalışın. Dokulu yüzeyler, tam kontrol için sağlam kavrama sağlar. MX Master 3S’nin benzersiz eğimli açısı, daha iyi konfor için kolunuzu daha doğal bir konumda tutar.

Başparmak kontrolleri hızlı, kolay erişim ve hızlı gezinti için ideal şekilde konumlandırılmıştır. Yan kaydırma tekerleği, akıcı ve kolay yatay gezinti için başparmağın doğal hareketini izler.

Teknik Özellikler
Bağlantı Tipi Kablosuz
Gaming Kullanım Yok
Algılama Laser
Bağlantı Şekli Bluetooth
Renk Siyah
Diğer Özellikler
Model Kodu 910-006559
Marka Logitech
Stok Durumu Var
Garanti (Yıl) 2
Mouse BağlantısıKablosuz
Mouse TipiLazer
BağlantıBLUETOOTH
Gaming ÖzelliğiYok
İletişim Formu
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Bu ürün Ürün Hakkında Henüz Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız!