%100 Güvenli Alışveriş
Tükendi

LOGITECH 910-006129, M220, USB Nano 2,4G Kablosuz, 1000dpi, Optik, 3 Tuşlu, 18ay Pil Ömrü, Rose Sessiz Mouse

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Yorum yapılmamış.
Logitech M220 Sessiz Kablosuz Mouse-Gül

LOGİTECH M220 SESSİZ KABLOSUZ MOUSE-GÜL ÖZELLİKLERİ

LOGITECH M220 KABLOSUZ MOUSE

Sessiz, konforlu ve kullanımı kolay kablosuz fare.

 

HER TIKLAMADA SESSİZLİK

Dikkat dağıtıcı tıklama seslerini unutun. M220, %90 üzerinde gürültü azaltımı sağlayarak sizin ve etrafınızdakiler için daha düşük sesli ve daha verimli bir ortam oluşturur. Küçük boyutu ve akıcı imleç kontrolü sayesinde sıkışık çalışma alanları ve kalabalık masalar için idealdir.

 

DAHA AZ GÜRÜLTÜ, DAHA FAZLA DİKKAT

Dikkat dağıtıcı gürültüler olmadan işinize odaklanın. Logitech’in SilentTouch Teknolojisi, tıklama seslerini %90’dan fazla azaltır ve farenin en iyi şekilde performans göstermesini sağlar. Böylece her tıklamayı hisseder ancak neredeyse hiç ses duymazsınız.

KONFORLU ŞEKİL, KOMPAKT TASARIM

Elinizin doğal kıvrımını takip eden konforlu ve yuvarlak hatlı şekil ile daha uzun süre verimli kalın. Kompakt ve kablosuz fare, çantanızda dizüstü bilgisayarınızın yanına kolayca sığar; böylece çalışacağınız her yere götürebilirsiniz. M220, sol veya sağ elini kullanan herkes için eşit derecede konforlu olacak şekilde tasarlanmıştır.

KOLAY GEZİNME, HASSAS KONTROL

Kontrollü satır satır kaydırma deneyimi ile daha kolay gezinin. Tıklayamama sorunu ortadan kalkıyor; optik sensör, neredeyse her yüzeyde akıcı ve sorunsuz imleç kontrolü ile takip etmenize olanak sağlar.

GÜVENEBİLECEĞİNİZ KALİTE

Fare, Logitech’i fare ve klavye kategorilerinde global bir lider hâline getiren yüksek kalite standartları kullanılarak üretilmiştir. Dayanıklı ve güvenilir M220, açma/kapama anahtarı ve otomatik uyku güç tasarruf modu sayesinde pil değiştirmeden 18 aya kadar çalışır.

TAK VE ÇALIŞTIR DÜZEYİNDE BASİTLİK

M220; Windows®, macOS, Chrome OS ve Linux® ile uyumludur ve USB alıcıyı masaüstü veya dizüstü bilgisayarınıza taktığınız an çalışmaya başlar. Aynı zamanda alıcı 10 metre mesafeye kadar güçlü ve güvenilir bir bağlantı sağlar.

YÜKSEK VERİMLİLİK

Dizüstü bilgisayarınıza M220’yi ekleyerek daha fazlasını başarın. Son zamanlarda yapılan bir çalışmaya göre dokunmatik yüzey yerine bu fareyi tercih eden dizüstü bilgisayar kullanıcılar %50 daha verimli olmuş ve %30 daha hızlı çalışmışlardır.

KÖKLÜ TASARIM MÜKEMMELLİĞİ

Ekstra konfor sağlayan çeşitli boyutlarda ve şekillerde mouse tasarlama konusunda 25 yılı aşkın uzmanlığı ve inovasyonu bir araya getiriyoruz. Çözümlerimiz, sağ veya sol elini kullanan kişilere uyum sağlayacak şekilde özenle üretilerek size uygun ürünü bulmanızı kolaylaştırır.

 

Mouse BağlantısıKablosuz
Mouse TipiOptik
BağlantıUSB
Gaming ÖzelliğiYok
İletişim Formu
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Bu ürün Ürün Hakkında Henüz Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız!