%100 Güvenli Alışveriş
Tükendi

LOGITECH M590 Kablosuz Mouse K

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Yorum yapılmamış.

Logitech M590 Silent 910-005199 Kırmızı Mouse Genel Özellikler

SESSİZLİK VE FLOWŞşş... M590 Multi-Device Silent, gürültüsüz verimlilikle işlerinizi halletmenizi sağlar. İki bilgisayarda sorunsuzca gezinmenizi ve Logitech FLOW kullanarak birinden diğerine kopyalayıp yapıştırmanızı sağlayan neredeyse sihirli bir yeteneğe sahiptir. %90 tıklama gürültüsü azaltma özelliği etrafınızdakileri rahatsız etmemenizi sağlar.

BİRDEN FAZLA BİLGİSAYAR İLE ZAHMETSİZ İŞ AKIŞIBilgisayarlar arasında en akıcı iş akışı için Logitech Flow ile M590'ın potansiyelini ortaya çıkarın. Mouse imlecinizi iki bilgisayarda hareket ettirebilir, hatta bir bilgisayardan diğerine metin, resim ve dosya kopyalayıp yapıştırabilirsiniz. Kendinize e-posta göndermekten daha verimli.1
PÜRÜZSÜZ BİR KAYDIRMAAynı tıklama hissi ve tıklama sesinde %90 gürültü azaltma özelliği ile M590 kendiniz ve çevrenizdekiler için sessiz bir deneyim sunar. Ayrıca M590 yüksek performanslı materyalden yapılmış ayaklar ve kauçuk tekerlek sayesinde pürüzsüz bir kaydırma sağlar.
YÜKSEK HASSASİYETLİ KAYDIRMAMikro hassas kaydırma tekerleğimiz, her milimetrede daha fazla oyuğa sahip olmasıyla uzun web sayfalarında kaydırma yapmayı daha hızlı ve kolay hale getirir. Tam şarjın ömrü 70 güne kadar sürebilir.
2 BAŞPARMAK DÜĞMESİİki başparmak düğmesi ihtiyaç duyduğunuz noktada ekstra denetim sağlar. Bunlar web sayfalarında geri ve ileri hareket etmek üzere tasarlanmıştır, Mac OS X ve Windows® için Logitech Options™ Yazılımını indirerek bunları tam olarak istediklerinizi yapması için özelleştirebilirsiniz.

Logitech M590 Silent 1000DPI 7 Tuş Optik Mouse - 910-00519 Özellikleri

  • Bağlantı TipiKablosuz
  • Bağlantı / ArabirimUSB
  • Mouse Tuş Sayısı7 Tuş
  • Çözünürlük1000 DPI
  • AlgılamaOptik
  • RenkKırmızı
  • Oyuncular İçinHayır
  • Garanti24 Ay Distribütör Garantili
Mouse BağlantısıKablosuz
Mouse TipiOptik
BağlantıUSB
Gaming ÖzelliğiYok
İletişim Formu
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Bu ürün Ürün Hakkında Henüz Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız!