%100 Güvenli Alışveriş
Tükendi

LOGITECH MX MASTER WIRELESS MOUSE 910-004362

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Yorum yapılmamış.

 



Ele uygun, konforlu kıvrım

Kusursuzca şekil verilmiş, ele uygun tasarıma* sahip bu rahat mouse, konforlu ve doğal bir pozisyonda elinizi ve bileğinizi destekler.

En iyi şekilde konumlandırılmış düğmeler ve tekerlekler sayesinde, hassas hareket kontrolünün ve pürüzsüz bir deneyimin tadını çıkarın.

 





Hıza uyum sağlayabilen kaydırma tekerleği

Uzun belgeler veya web sayfaları üzerinde gezinmek daha hızlı ve daha kolay. Hassas tekerlek, tıklatmalı kaydırma özelliğinden yüksek hızlı kaydırma özelliğine otomatik olarak geçer.








 

 

 

 



 

Benzersiz başparmak tekerleği

Parmağınızla yapacağınız tek bir dokunuş ile yanlara doğru kaydırabilirsiniz. Parmak tekerleğinin sunduğu tüm imkanlardan faydalanabilmek için Logitech Options™ yazılımını yükleyin











Darkfield Lazer Algılayıcı

Darkfield™ Lazer Algılayıcı hemen hemen her yerde, cam* ve çok parlak yüzeyler üzerinde bile kusursuzca çalışır.



Çift bağlantı

Bu performans mouse’unu ürünle birlikte gelen Logitech Unifying™ Alıcı ya da Bluetooth Smart kablosuz teknolojisi üzerinden bağlayın.







 

 

 

 



Easy Switch teknolojisi

En fazla 3 adet cihazla eşleştirin ve tek bir düğmeye dokunarak bu cihazlar arasında kolayca geçiş yapın.








 

 



Yeniden şarj edilebilir pil

Hızlıca şarj edin. Tüm gün kullanım için yalnızca 4 dakikada yeterli gücü elde etmekle kalmaz, ürünü şarj sırasında da kullanabilirsiniz. Tam şarjın ömrü 40 güne* kadar sürebilir.









 

 




Avantajlardan faydalanın

Bu gelişmiş mouse'un sunduğu tüm imkanlardan yararlanmak için Logitech Options™ yazılımını yükleyin. Düğmeleri ve hareketleri ihtiyaçlarınıza göre özelleştirin.

 

 

 

 

 

 

 

MX Master

Product Image

Logitech'in en iyi mouse'u daha fazlasını, daha verimli bir şekilde gerçekleştirmek isteyen usta kullanıcılara üst düzey bir deneyim sunmak için tasarlanmıştır. MX Master, Windows® ve Mac® için en iyi hale getirilmiş üstün özellikler ve çarpıcı bir tasarım sunar. Olağanüstü rahatlık, kontrol, hassasiyet ve özelleştirmenin tadını çıkarın.

Özellikleri

 
image

Ele uygun, konforlu kıvrım

Kusursuzca şekil verilmiş, ele uygun tasarıma* sahip bu konforlu mouse, elinizi ve bileğinizi rahat ve doğal bir pozisyonda destekler. En iyi şekilde konumlandırılmış tuşlar ve tekerlekler sayesinde, hassas hareket kontrolünün ve pürüzsüz bir deneyimin tadını çıkarın.

Benzersiz kaydırma deneyimi

Uzun belgeler veya web sayfaları üzerinde gezinmek daha hızlı ve daha kolay. Hıza uyum sağlayabilen kaydırma tekerleği, tıklatmalı kaydırma özelliğinden yüksek hızlı kaydırma özelliğine otomatik olarak geçer. Parmağınızla yapacağınız tek bir dokunuş ile yanlara doğru kaydırabilirsiniz. Parmak tekerleğinin sunduğu tüm imkanlardan faydalanabilmek için Logitech Options™ yazılımını yükleyin. Logitech Options™ yazılımı bu deneyimleri özelleştirmenizi sağlar.

image
image

Darkfield Lazer İzleme

Darkfield™ Lazer sensör hemen hemen her yerde, cam* ve çok parlak yüzeyler üzerinde bile kusursuzca çalışır.

Yeniden şarj edilebilir pil

Hızlıca şarj edin. Tüm gün kullanmak için yalnızca 4 dakikada yeterli gücü elde etmenin yanı sıra ürünü şarj sırasında da kullanabilirsiniz. Tam şarjın ömrü 40 güne* kadar sürebilir. Gösterge ışığı pilin azaldığını bildirir. Hızlı ve kolay şarj etme. Yalnızca micro USB şarj kablosu kullanarak MX Master'ı bilgisayarınıza takmanız yeterli. Şarj olurken de mouse'unuzu kullanmaya devam edebilirsiniz.

image
image

ÇİFT BAĞLANTI VE EASY-SWITCH TEKNOLOJİSİ

Bu performans mouse'unu ürünle birlikte gelen Logitech Unifying Alıcı ya da Bluetooth® Smart kablosuz teknolojisi üzerinden bağlayın. Logitech Easy-Switch™ teknolojisi sayesinde aynı anda en fazla üç cihazla eşleştirin ve tek bir tuşa dokunarak bu cihazlar arasında kolayca geçiş yapın.

BağlantıUSB
Mouse TipiLazer
Mouse BağlantısıKablosuz
Gaming ÖzelliğiVar
AlgılamaLazer
Bağlantı ArabirimiUsb
Bağlantı ŞekliKABLOSUZ
DPIEn düşük ve en yüksek değer : 400 dpi - 1600 dpi (200 dpi'nin katlarında ayarlanabilir)
Garanti Süresi2 Yıl
İletişim Formu
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Bu ürün Ürün Hakkında Henüz Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız!