%100 Güvenli Alışveriş
Tükendi

Neoforza Nfs011sa31t 6007200 1tb 560 520 Sata Ssd

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Yorum yapılmamış.

ZION NFS01 2,5 ″ SSD

  • ZION NFS01 katı hal sürücüsü, geleneksel 2D NAND'den daha yüksek depolama yoğunluğu, verimlilik ve güvenilirlik sağlayan 3D NAND Flash ile oluşturulmuştur. Okuma / yazma performansını artırmak için akıllı SLC önbelleğe alma özelliğine sahiptir. LDPC ECC ve yüksek TBW (yazılan toplam bayt) ve DEVSLP (Aygıt Uykusu) gibi teknolojileri içeren ZION NFS01, dizüstü ve masaüstü bilgisayarları üstün kararlılık, dayanıklılık ve güç verimliliği ile anında yükseltir.
Kategoriler: Katı Hal Sürücüsü , SSD 2,5 "
     

3 Yıl Garanti

Yüksek kaliteli NAND flash teknolojisinden yararlanırken, ZION NFS01, güvenilir uzun vadeli çalışma için sağlam bir 3 yıllık garanti ile desteklenmektedir!

 

Yeni nesil 3D NAND Flash

Gelişmiş 3D NAND Flash'ı uygulayan ZION NFS01, daha iyi maliyet-performans oranları ile daha büyük depolama kapasiteleri, daha yüksek verimlilik ve güçlü güvenilirlik sunar.

 

Geniş Kapasite Aralığı ve Yüksek TBW

ZION NFS01 modelleri, yüksek TBW (Yazılan Toplam Bayt) sağlar; bu, bir SSD'nin tüm kapasitesini tek bir kullanım ömrü içinde kaç kez yazabileceği anlamına gelir.

 

Akıllı SLC Önbelleğe Alma

Akıllı SLC önbelleğe alma algoritması, NAND Flash belleğin tek seviyeli hücre modunda çalışmasına izin verir ve okuma / yazma performansını artırır.

 

Gelişmiş LDPC ECC Motoru

ZION NFS01'de düşük yoğunluklu eşlik denetimi hata düzeltme kodu uygulanmıştır, bu da veri hatalarında büyük bir azalmaya ve veri bütünlüğünde eşit bir artışa yol açar. Bu nedenle değerli içeriğinizi bozulmaya karşı ECC olmayan SSD'lerden ve hatta temel BCH hata düzeltmesini kullanan SSD'lerden çok daha büyük ölçüde korur.

 

RAID Motoru ve Veri Şekillendirme

RAID Motorunu ve Veri Şekillendirmeyi destekleyerek ZION NFS01, veri bütünlüğü sağlar ve daha iyi ve daha uzun süreli kararlılık için uzatılmış SSD ömrü sunar.

 

Büyük Performans Kazancı ile HDD'lerden daha iyi performans gösterir

Yüksek kaliteli malzemeler ve gelişmiş teknolojiler kullanan ZION NFS01, önyükleme ve arama süresinde belirli avantajların yanı sıra genel olarak çok daha hızlı okuma / yazma verimiyle geleneksel HDD'lerden büyük bir faktörle üstün performans gösterir.

 

Daha Düşük Güç Tüketimi, Daha Uzun Pil Ömrü

ZION NFS01, daha iyi enerji verimliliği için DEVSLP (Aygıt Uykusu) teknolojisini destekler. Bu, daha düşük elektrik maliyetleri ve daha uzun pil ömrü ile sonuçlanır. Geleneksel HDD'lerle karşılaştırıldığında, ZION NFS01 boş moddayken gücün yalnızca% 8'ini ve normal çalışma sırasında% 80 daha az güç tüketir. Sık sık seyahat eden veya iş gezilerine çıkan kullanıcılar için ZION NFS01, dizüstü bilgisayar pilleriyle kolay giden yüksek mobilite ve güç tasarrufu yetenekleriyle mükemmel bir seçimdir.

ZION NFS01 2.5 ″ SSD Özellikleri

Model numarası. NFS01
Kapasite 1 TB
Form faktörü 2,5 "
NAND Flash 3D TLC
Kontrolör SM2258XT
Boyutlar (MM) 100,45 x 69,85 x 7
Ağırlık 47,5 g
Arayüz SATA 6 Gb / sn
Performans (Maks)
1TB Okuma: 560 Yazma: 520

* Mevcut SSD kapasitesi, sistem donanımı ve yazılım bileşenleri ve diğer faktörlere bağlı olarak gerçek performans değişebilir
Çalışma sıcaklığı 0 ° C-70 ° C
Depolama sıcaklığı -40 ° C-85 ° C
Şok direnci 1500 G / 0,5 ms
MTBF 1.500.000 saat
Garanti 3 Yıl garanti

 

ArabirimSATA
Boyut2,5"
Kapasite1TB
Okuma/Yazma Hızı560/520 MB/s
İletişim Formu
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Bu ürün Ürün Hakkında Henüz Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız!